Kurse gjermane në Vjenë

Mirë se vini në OSTARRICHI Qendrën e Gjuhëve!

Kurs – intensiv 

Per gjith ata, qe deshirojn shum shpejt dhe intensiv te fitojn njohuri apo  te perkryen ne gjuhe gjermane, gjuhe anglisht apo njohuri ne nje tjeter gjuhe. 

Hyrje ne kursin intensive eshte e mundshme cdo te hene 

 • ju mesoni ne nje grup te vogel lenden shum efikas dhe intensiv 
 • ju komunikoni nga ora e pare ne ate gjuhe, qe deshironi ta mesoni 
 • mbeshtetje visuale dhe dhoma kompjuteri e bejn mesimin me te lehte 

 

Te gjitha nivelet 

 • klasifikim falas, te  detajuar dhe jo te detyrueshem 
 • njohuri themelore ne nje nivel elementar 
 • njohuri themelore te zgjeruara 
 • pak te avancuar dhe te avancuar 
 • aftesi te gjuhes per punesim 
 • nivel perkryerje 
 • kurse themelore 
 • te gjitha kurset tona mund te perfundohen me nje certifikat te njohur, nese deshirohet. Per kete duhet te behet nje provim ne fund te kursit. ( te gjitha provimet zyrtare jane me pagese) 

fillimi i kursit: cdo te hene 

tarifa e kursit: 100€ cdo jave duke perfshire materialet e kursit (5€ per cdo njesi te kursit duke perfshire materialet e kursit) 

mesim individual 25€ duke perfshire materialet e kursit 

Ne ofrojm te gjith kurset dhe provimet edhe ne festa dhe pushime. 

 

Kurse Anglisht 

Te gjitha nivelet 

 • klasifikim falas, te  detajuar dhe jo te detyrueshem 
 • Anglisht per jeten e perditshme 
 • Anglisht per punesim 
 • nivele perkryerje – IELTS, TOEIC, TOEFL 
 • te avancuar 
 • kurse themelore 
 • nivele kompetente 
 • mbeshtetje visual, qe e ben mesimin me te lehte 
 • mesueset tone e flasin gjuhe amtare 
 • cdo te hene mund te fillohet 
 • cmime te volitshme 
 • ju merrni mbeshtetje te qeverise per shpenzimet e kursit 
 • te gjitha kurset tona mund te perfundohen me nje certifikat te njohur, nese deshirohet. Per kete duhet te behet nje provim ne fund te kursit. ( te gjitha provimet zyrtare jane me pagese) 

 

fillimi i kursit: cdo te hene 

tarifa e kursit: 100€ cdo jave duke perfshire materialet e kursit (5€ per cdo njesi te kursit duke perfshire materialet e kursit) 

mesim individual 25€ duke perfshire materialet e kursit 

Ne ofrojm te gjith kurset dhe provimet edhe ne festa dhe pushime. 

 

Kurse Gjermanisht 

Te gjitha nivelet 

 • klasifikim falas, te  detajuar dhe jo te detyrueshem 
 • njohuri themelore ne nje nivel elementar 
 • njohuri themelore te zgjeruara 
 • pak te avancuar dhe te avancuar 
 • aftesi te gjuhes per punesim 
 • nivel perkryerje 
 • kurse themelore 
 • te gjitha kurset tona mund te perfundohen me nje certifikat te njohur, nese deshirohet. Per kete duhet te behet nje provim ne fund te kursit. ( te gjitha provimet zyrtare jane me pagese) 

fillimi i kursit: cdo te hene 

tarifa e kursit: 100€ cdo jave duke perfshire materialet e kursit (5€ per cdo njesi te kursit duke perfshire materialet e kursit) 

mesim individual 25€ duke perfshire materialet e kursit 

Ne ofrojm te gjith kurset dhe provimet edhe ne festa dhe pushime. 

 

Kurse te gjuhes (sipas deshires – te gjitha gjuhet te botes) – kurs rusisht, kurs serbisht, kurs boshnjakisht, kurs turqisht, kurs frengjisht, kurs spanjollisht, kurs italisht, kurs shqip, kurs persisht, kurs arabisht, kurs latinisht 

 • klasifikim falas, te  detajuar dhe jo te detyrueshem 
 • njohuri themelore ne nje nivel elementar 
 • njohuri themelore te zgjeruara 
 • pak te avancuar dhe te avancuar 
 • aftesi te gjuhes per punesim 
 • nivel perkryerje 
 • kurse themelore 
 • kurse per gjuhe ekzotike, zakonisht ne formen mesim individual 
 • te gjitha kurset tona mund te perfundohen me nje certifikat te njohur, nese deshirohet. Per kete duhet te behet nje provim ne fund te kursit. ( te gjitha provimet zyrtare jane me pagese) 

fillimi i kursit: cdo te hene 

tarifa e kursit: 100€ cdo jave duke perfshire materialet e kursit (5€ per cdo njesi te kursit duke perfshire materialet e kursit) 

mesim individual 25€ duke perfshire materialet e kursit 

Ne ofrojm te gjith kurset dhe provimet edhe ne festa dhe pushime. 

 

Kurse per kompanite 

 

Per nevojat tuaja te pershtatura posaçerisht kurse te gjuhes (te gjitha gjuhet): Anglisht, kurse frengjisht ose gjermanisht, ndihmojn punonjesit tuaj si per pergaditjen e biznesit tuaj ashtu edhe per te mbajtur te afte. 

 

 • klasifikim falas, te  detajuar dhe jo te detyrueshem 
 • ekip te shkelqyer te eksperteve 
 • mesues shum te kualifikuar dhe me pervoje 
 • Fleksibiliteti 
 • Çmim te favorshem dhe raport te performances 
 • organizim professional 
 • Kurset zhvillohen ne kompanine tuaj, ose ne lokalet tona shkollore 
 • te gjitha kurset tona mund te perfundohen me nje certifikat te njohur, nese deshirohet. Per kete duhet te behet nje provim ne fund te kursit. ( te gjitha provimet zyrtare jane me pagese) 

 

Nese doni te mesoni me shume per kurset tona per kompanite, atehere na kontaktoni ose ju lutemi plotesoni formularin e regjistrimit online. 

OSTARRICHI Qendra e Gjuhëve

Thaliastraße 98-100/1
1160 Vienna, Austria

Tel.: / Fax: (+43) (01) 96 15 190
Mob.: (+43) (0) 6991 96 15 190

E-Mail: info@ostarrichi-sprachzentrum.at
Internet: ostarrichi-sprachzentrum.at